Джигит е хванат с 5,11 промила алкохол на Околовръстното шосе в

...
Джигит е хванат с 5,11 промила алкохол на Околовръстното шосе в
Коментари Харесай

Камикадзе счупи дрегера на катаджиите в София с 5,11 промила алкохол + дрога в кръвта

Джигит е заловен с 5,11 промила алкохол на Околовръстното шосе в София, оповестява Нова тв. Друг тест е отчел и приложимост на канабис. 33-годишният мъж е арестуван. Не е оказал опозиция при ареста.

„ Преди да създадем тестванията лидерът беше мощно обезпокоен, трепереше, държеше се неадекватно - споделя пред медията контрольор Виден Димитров. - В моята процедура това е най-високата измерена стойност на издишан алкохол. ”

Миналата седмица полицията стартира акция против пияни и дрогирани водачи, по мотива се изрече и министър председателят в оставка Кирил Петков.

Междинните данни от по-рано през вчерашния ден сочат, че  са тествани 9137 моторни транспортни средства, осъществен е надзор на 12 299 водачи и пасажери. До момента са формирани 2467 фиша и 723 акта за открити административни нарушавания.

Само през вчерашния ден са хванати 26 водачи, качили се зад кормилото след приложимост на алкохол - 17 от тях са карали след приложимост на алкохол от 0,5 до 1,2 промила, а деветима – с над 1,2 на 1000.

Под влияние на наркотични субстанции или техни аналози са засечени да карат 14 души, оповестяват от Министерство на вътрешните работи.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР